Met een frisse focus weer aan de slag na de pauze. Je hoofd is weer rustig en je lichaam voelt weer soepel. Je bloed stroomt weer goed door je lichaam en met nieuwe energie kun je er weer positief tegenaan. Er is een last van je schouders. Je ademhaling is weer rustig. Nieuwe ideeen komen makkelijker omhoog, geconcentreerd en plezierig werken voor de rest van de dag. Kortom je lichaam en geest zijn weer in balans.

Een lager ziekteverzuim, een aangenaam werkklimaat en betere resultaten leveren veel op voor bedrijven.

Bewezen is dat yoga stress vermindert en de focus van je medewerkers verbetert. De stap naar stoelyoga op het werk is ideaal en laagdrempelig. Er is ruimte voor op elk kantoor, het kan immers gewoon aan de vergadertafel, er zijn genoeg stoelen, het kan ik werkkleding en je zweet er niet van.

Een ander grote pré is dat bij stoelyoga juist ook de mensen meedoen die niet mee willen doen met andere vitaliteitsprogramma’s zoals bedrijfsfitness.

De medewerker zit rustig op een stoel, we focussen op de ademhaling, rekken en strekken en worden zich bewust van hun lichaam en geest. Oh ja die schouders laten hangen tijdens het werken achter de computer, doorademen tijdens het werk en voor een moeilijk gesprek even bewust in- en uitademen.

Door medewerkers zich daarvan bewust te laten worden heeft Stoelyoga een enorm positief effect op lichaam en geest.

Ook kan ik natuurlijk Yogalessen op de mat geven. Neem contact met mij op om je medewerkers fris en gefocust aan de slag te laten gaan en overleg met mij welke pakketten ik kan aanbieden. Een voorbeeld: 4x 10 minuten met maximaal 25 personen per les tijdens de lunchpauze. En natuurlijk is er veel meer mogelijk.

Bel mij op 0622328313 of mail mij via yvettevanbommel@treeofjoy.nl

Namasté