Lestijden Kinder yoga:

Woensdagmiddag 11-12 jaar 14.45-16.00 & 8-10 jaar 16.30-17.45

12-14 jaar: Dinsdagavond 18.45-20.00

Tarieven kinder yoga:

10-rittenkaart: E 125,- (12 weken geldig)

Je kunt ook kiezen voor 2 proeflessen voor E 20.

Betaling graag vooraf overmaken op rekeningnummer RABO NL69RABO0335588743 te Amsterdam t.n.v. TreeOfJoy, Amsterdam. Graag de startdatum en naam van je kind erbij vermelden.

Kinderen leren door het beoefenen van yoga te luisteren naar hun lichaam, ze leren voelen doormiddel van ademhaling, krijgen meer  ze leren om te gaan met hun mogelijkheden maar ook met hun onmogelijkheden. En natuurlijk houdt yoga het lichaam soepel, versterkt het en voel je je er gezonder door.

4-7 jaar: Onze fantasie neemt ons in deze les mee op reis, vol met oefeningen om het lichaam te versterken en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ook leren de kinderen bewust om te gaan met de ademhaling om daardoor beter te leren focussen en ontspannen. Kortom een gezonde basis voor de eerste jaren op de basisschool.

8-10 jaar: Samenwerken brengt kracht, vertrouwen en plezier met zich mee. Iedere klas biedt uitdagendere oefeningen waardoor de nadruk meer ligt op focus, coördinatie en flexibiliteit. We werken met deugden en affirmaties om zelfvertrouwen te ontwikkelen en leren te ontspannen door het beoefenen van meditatie en visualisatie.

11-12 jaar: Leuk! Yoga voor jou. Wil jij lekker bewegen en ook heerlijk ontspannen? Kom dan Yoga doen. We werken aan zelfvertrouwen dat je concentratie verbetert. We gaan lekker ontspannen en je leert inzien wat je voelt en waar jouw grenzen liggen. Na een uurtje yoga is je hoofd rustig, ben je toch vol energie en denk je weer lekker helder.

Lokatie: De yogalessen worden gegeven in Amsterdam-Zuid, in een hoekhuis, op de Titiaanstraat 13 (achter de Apollolaan, tussen Swift, Kindergarden en het Hilton).